Mediji

NOVO: Premium paket zdravstvenog osiguranja


Misli živimo bolje zajedno - UNIQA poklanja test na COVID-19

Ponovni rast broja oboljelih od COVID-19 u Bosni i Hercegovini i u svijetu, povećao je neizvijesnost mnogih građana po pitanju zdravlja i finansijske sigurnosti. Zbog dugotrajnih procedura, pristup javnom zdravstvu je velikim dijelom ograničen a i dugotrajan, dok je posjeta privatnoj ordinaciji ili poliklinici za mnoge nepristupačna.

Novom kampanjom “Misli, živimo bolje zajedno”, UNIQA osiguranje u BiH želi pružiti svim klijentima osjećaj sigurnosti i bezbrižnosti kada je u pitanju zdravlje njih i njihove porodice. Uz bogatu ponudu proizvoda UNIQA dobrovoljnog zdravstvenog osiguanja, klijentima se omogućuju vrhunske usluge liječenja bez dugotrajnog čekanja u najboljim privatnim ordinacijama i poliklinikama širom Bosne i Hercegovine.

Već od 6 KM mjesečno dodatno zdravstveno osigurani i bezbrižni

Kako bi ovaj vid zdravstvenih usluga bio dostupan što većem broju građana, naknade počinju već od 6 KM do 25 KM mjesečno, a donose pogodnosti koje pored specijalističkih pregleda, laboratorije i pedijatrijskih usluga nude i pokriće troškova prilikom bolničkog liječenja, a od ove godine svakako i liječenje od COVID-19.

Uz postojeću ponudu, od ovog mjeseca program je obogaćen i za novi UNIQA VITAL Premium paket uz kojeg klijenti imaju 100% pokriće svih troškova nastalih prilikom dijagnosticiranja i liječenja u privatnim zdravstvenim ustanovama širom Bosne i Hercegovine. Ukupno pokriće troškova iznosi čak do 10.000 KM, a pored navedenih pregleda UNIQA preuzima i troškove za hitne stomatološke intervencije kao i troškove za lijekove.

Klijenti koji zaključe jednu od polisa UNIQA dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja do 20.12.2020., GRATIS dobijaju test na COVID-19, koji je iskoristiv do 30.06.2021., a dodatan popust od -20% ostvaruju na online kupovinu putem UNIQA webshop-a.

Sve informacije o polisama dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja dostupne su putem besplatnog telefona 080 02 02 51, e-maila info.uniqa@uniqa.ba ili na web stranici www.uniqa.ba.

Misli, živimo bolje zajedno! Misli UNIQA