Životna osiguranja

Polisom životnog osiguranja štedite i istovremeno ulažete u vlastitu sigurnost i sigurnost svoje porodice. Veliki izbor programa UNIQA životnih osiguranja zadovoljiće potrebe svakog osiguranika.

Uz osiguranje života, UNIQA Vam kao dodatnu zaštitu, pruža mogućnost ugovaranja dopunskih osiguranja poput NutriFit dopunskog osiguranja od nezgode koje možete ugovoriti uz Classic, Comfort, Comfort Dual ili Kapital životno osiguranje.

Osim što ste dodatno osigurani, uz NutriFit dobivate ličnu DNK nutrigenetsku analizu koja omogućava personalizirani pristup potrebama Vašeg tijela – Vaše genetske predispozicije - i povećava kvalitet Vašeg života.

Zašto NutriFit?

Uz NutriFit dopunsko osiguranje, dobivate ličnu DNK analizu koja daje preporuke za:


 • optimalnu tjelesnu težinu
 • kardiovaskularno zdravlje
 • vitalnost i ljepotu
 • zdrav i mladalački izgled
 • kvalitetniji i zdraviji život

 već od

54,00 KM/godišnje

VišeManje

Životno osiguranje

Pitate se da li Vam je osiguranje života potrebno?


 • Imate supružnika ili partnera? Želite da je Vaš partner finansijski osiguran u slučaju da se nešto neočekivano dogodi?
  Da? Onda trebate životno osiguranje.
 • Imate djecu? Sigurno ih volite najviše na svijetu i želite da su uvijek finansijski sigurna?
  Da? Onda trebate životno osiguranje.
 • Izdržavate li druge osobe finansijski? Svoje roditelje ili neke druge članove obitelji?
  Da? Onda trebate životno osiguranje.

Putem kalkulatora saznajte koji je idealan program životnog osiguranja za Vas!

VišeManje

Kako funkcioniše?

Po kupovini NutriFit-a uz UNIQA osiguranje života, slijede jednostavna 3 koraka:


 • Klijent na kućnu adresu dobija DNK komplet koji sadrži opremu i uputstvo za uzimanje uzoraka
 • Prateći uputstva, klijent uzima DNK uzorak i šalje ga u laboratoriju poštom u unaprijed adresiranoj i plaćenoj koverti
 • Na bazi analize dostavljenog uzorka, klijent dobiva rezultate lične nutrigenetske analize

  NutriFit brošura

VišeManje

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu polise i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

PREDNOSTI
1
Zašto ugovoriti životno osiguranje?

Svjesni smo činjenice da su neizvjesnost i iznenadne životne nedaće sastavni dio naše svakodnevnice, zato kada planiramo naša ulaganja dobro je da uložimo u ono što je najvažnije – život. Životno osiguranje je jedan od najatraktivnijih oblika ulaganja, jer polisa životnog osiguranja istovremeno omogućava ulaganje u vlastitu budućnost i sigurnost porodice. Premiju je moguće podijeliti na mjesečne, kvartalne, polugodišnje ili godišnje iznose.

2
Koje su prednosti ugovaranja UNIQA polise životnog osiguranja?

UNIQA osiguranje je među vodećim osiguravajućim kućama u životnim osiguranjima u Bosni i Hercegovini, što jasno ukazuje da sa povjerenjem naših klijenata raspolažemo na pravi način. Odlukom da investirate u životno osiguranje, uz male mjesečne iznose, obezbjeđujete:

 • sopstvenu i zaštitu Vaše porodice,
 • sigurnost ulaganja,
 • štednju za budućnost.
3
Ponuda UNIQA životnih osiguranja

Birati možete između nekoliko programa UNIQA životnih osiguranja - Classic, Comfort, Comfort Dual ili Kapital. Brzo i jednosstavno saznajte koji je idealan program životnog osiguranja za Vas putem UNIQA kalkulatora životnih osiguranja klikom ovdje

4
Promijenite svoj stav za sretan i uspješan život!

Čak je i nauka dokazala: osobe koje imaju pozitivan stav prema životu su sretnije. Zanimljivo je to što su one, također očigledno uspješnije, zdravije i bolje se uklapaju u društvo. Zato izgradite svoje stavove čvrsto jer oni utiču na sve što radimo. Činjenica je da vi možete da utičete na način na koji razmišljate i da birate način na koji gledate svijet, stoga cijenite ono što imate i budite zahvalni zbog toga. Činite dobro, jer dobro se dobrim vraća. Budite iskreni prema sebi i drugima jer iskrenost je ključ životnog uspjeha. Zato već danas usvojite pozitivan pogled na život! Mi vas pozivamo da razmišljate drugačije, da razmišljate ljepše, sa više optimizma, sa više odgovornosti, uspješnije i sigurnije. Da mislite na UNIQA način. Mislite pozitivno, mislite UNIQA!

ISKUSTVA KORISNIKA

"UNIQA osiguranje je nešto što zaista vrijedi. Zadovoljstvo mi je biti dio velike UNIQA porodice. Sretna sam što kroz vašu polisu štedim, a  samim tim smo suprug i ja osigurani u slučaju teških bolesti ili smrti."

Sabina Tunović