Riziko

Rizik i neizvjesnost su sastavni dio života, a osjećaj sigurnosti je jedna od neizostavnih potreba svakog od nas. Kako bismo imali slobodu da uživamo u svemu što nam život donosi, dobro je da na vrijeme obezbijedimo sebi osjećaj sigurnosti. Ako ste odlučili da učinite veliki korak, preuzmete obavezu plaćanja stambenog kredita kako biste svojoj porodici obezbijedili pravi dom, ovo je idealno osiguranje za Vas!

A koji program životnog osiguranja Vam preporučuje UNIQA, saznajte brzo i jednostavno. Kliknite ovdje i napravite svoj izračun!

Riziko

Životno osiguranje u slučaju smrti


  • namijenjeno osobama koje traže visok stepen finansijske sigurnosti
  • dodatna zaštita u slučaju uzimanja kredita
  • u slučaju smrti isplaćuje se zagarantovana suma

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu polise i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

osigurati se mogu osobe od 18 do 64 godine

jednokratno plaćanje

trajanje osiguranja od 1 do 25 godina  
PREDNOSTI
1
Zašto ugovoriti životno osiguranje?

Svjesni smo činjenice da su neizvjesnost i iznenadne životne nedaće sastavni dio naše svakodnevnice, zato kada planiramo naša ulaganja dobro je da uložimo u ono što je najvažnije – život. Životno osiguranje je jedan od najatraktivnijih oblika ulaganja, jer polisa životnog osiguranja istovremeno omogućava ulaganje u vlastitu budućnost i sigurnost porodice. Premiju je moguće podijeliti na mjesečne, kvartalne, polugodišnje ili godišnje iznose.

2
Koje su prednosti ugovaranja UNIQA polise životnog osiguranja?

UNIQA osiguranje je vodeća osiguravajuća kuća u životnim osiguranjima u Bosni i Hercegovini, što jasno ukazuje da sa povjerenjem naših klijenata raspolažemo na pravi način. Odlukom da investirate u životno osiguranje, uz male mjesečne iznose, obezbjeđujete:

  • sopstvenu i zaštitu Vaše porodice,
  • sigurnost ulaganja,
  • štednju za budućnost.
3
Promijenite svoj stav za sretan i uspješan život!

Čak je i nauka dokazala: osobe koje imaju pozitivan stav prema životu su sretnije. Zanimljivo je to što su one, također očigledno uspješnije, zdravije i bolje se uklapaju u društvo. Zato izgradite svoje stavove čvrsto jer oni utiču na sve što radimo. Činjenica je da vi možete da utičete na način na koji razmišljate i da birate način na koji gledate svijet, stoga cijenite ono što imate i budite zahvalni zbog toga. Činite dobro, jer dobro se dobrim vraća. Budite iskreni prema sebi i drugima jer iskrenost je ključ životnog uspjeha. Zato već danas usvojite pozitivan pogled na život! Mi vas pozivamo da razmišljate drugačije, da razmišljate ljepše, sa više optimizma, sa više odgovornosti, uspješnije i sigurnije. Da mislite na UNIQA način. Mislite pozitivno, mislite UNIQA!