Društvena odgovornost

>UNIQA online prijava štete!

Odabrani projekti u 2019. godini

Od ukupnog broja prijavljenih projekata na “Radost života” 2019. godine, UNIQA je odabrala 13 projekata koje će finansijski podržati.

Saznaj više

Prijavljeni projekti na “Radost života” 2019. godine

Na osnovu prethodno definisanih kriterija te dostupnih sredstava, UNIQA osiguranje će odabrati projekte i dodijeliti im dio ili sva neophodna sredstva za njihovu realizaciju. UNIQA osiguranje zadržava pravo odabira samo onih projekata za koje procijeni da svojom kvalitetom, stepenom korisnosti i uticaja na zajednicu u potpunosti zadovoljavaju kriterije projekta “Radost života”.
Saznaj više
 

UNIQA i društveno odgovorno poslovanje

Naša je misija pružiti našim klijentima više sigurnosti i slobode, a time i više radosti u životu, kroz naše proizvode i usluge. Saželi smo to u jezgrovitu misiju: sigurniji, bolji i duži život. Tu poruku prenosimo i u naše svakodnevno poslovanje, vodeći se odgovornošću prema našim klijentima, partnerima, zaposlenicima i zajednici u kojoj živimo i djelujemo. Zbog toga nastojimo podržati najranjivije u našem društvu, prvenstveno djecu i mlade jer je ulaganje u njih najbolja investicija. Činimo to kroz konkurs za dodjelu novčanih sredstava „Radost života“ na koji se mogu prijaviti udruženja koja se bave projektima za djecu i mlade, sportska udruženja, vrtići, škole i udruženja s projektima za koje trebaju podršku, ali i kroz brojne druge aktivnosti i projekte koje podržavamo. Pružajući podršku odabranim projektima, nastavićemo pratiti njihovu realizaciju i objavljivati priče o njima.
 

Kao kompanija odgovorni smo za vrhunski kvalitet naših proizvoda i usluga. Dodatno nastojimo biti odgovorni i dati svoj doprinos zajednicama u kojima poslujemo.


UNIQA u zajednici

Mnoge kompanije smatraju da postoje samo na tržištu. UNIQA osiguranje zna da postoji i u sredini u kojoj posluje. Važan aspekt u djelovanju UNIQA osiguranja predstavlja i društvena odgovornost i briga za pozitivne vrijednosti u društvu. Kao društveno odgovorna kompanija, naročito vodimo računa o budućnosti mladih i djece, ulažući u sport i kulturu.

 


Mi ispunjavamo obećanja - humanitarni projekti

Donacija Udruženju "Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH"

Donacija Udruženju roditelja djece oboljele od raka "Iskra" Banja Luka

 

 

 

 

 

 

 

 


Mi nadahnjujemo - podrška kulturi i sportu

RK Gračanica

HK Vukovi

NK Metalleghe BSI

Pozdrav iz Austrije

 


Mi smo iskreni i otvoreni - humanitarni projekti

Light It Up Blue

Donacija školi iz Zenice