Društvena odgovornost

>UNIQA online prijava štete!

Radost života

Poštovani,

prijava projekata na “Radost života” za 2019. godinu je završena. Zahvaljujemo svim udruženjima i ustanovama koji su prijavili projekte ili inicijative koji promovišu bolji, zdraviji i aktivniji život, obogaćuju i usrećuju, a za njihovu realizaciju potrebna im je finansijska podrška. Projekti će biti odabrani do 15. jula 2019. godine.

Vaša UNIQA


UNIQA i društveno odgovorno poslovanje

Naša je misija pružiti našim klijentima više sigurnosti i slobode, a time i više radosti u životu, kroz naše proizvode i usluge. Saželi smo to u jezgrovitu misiju: sigurniji, bolji i duži život. Tu poruku prenosimo i u naše svakodnevno poslovanje, vodeći se odgovornošću prema našim klijentima, partnerima, zaposlenicima i zajednici u kojoj živimo i djelujemo. Zbog toga nastojimo podržati najranjivije u našem društvu, prvenstveno djecu i mlade jer je ulaganje u njih najbolja investicija. Činimo to kroz konkurs za dodjelu novčanih sredstava „Radost života“ na koji se mogu prijaviti udruženja koja se bave projektima za djecu i mlade, sportska udruženja, vrtići, škole i udruženja s projektima za koje trebaju podršku, ali i kroz brojne druge aktivnosti i projekte koje podržavamo. Pružajući podršku odabranim projektima, nastavićemo pratiti njihovu realizaciju i objavljivati priče o njima.
 

Kao kompanija odgovorni smo za vrhunski kvalitet naših proizvoda i usluga. Dodatno nastojimo biti odgovorni i dati svoj doprinos zajednicama u kojima poslujemo.


UNIQA u zajednici

Mnoge kompanije smatraju da postoje samo na tržištu. UNIQA osiguranje zna da postoji i u sredini u kojoj posluje. Važan aspekt u djelovanju UNIQA osiguranja predstavlja i društvena odgovornost i briga za pozitivne vrijednosti u društvu. Kao društveno odgovorna kompanija, naročito vodimo računa o budućnosti mladih i djece, ulažući u sport i kulturu.

 


Mi ispunjavamo obećanja - humanitarni projekti

Donacija Udruženju "Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH"

Donacija Udruženju roditelja djece oboljele od raka "Iskra" Banja Luka

 

 

 

 

 

 

 

 


Mi nadahnjujemo - podrška kulturi i sportu

RK Gračanica

HK Vukovi

NK Metalleghe BSI

Pozdrav iz Austrije

 


Mi smo iskreni i otvoreni - humanitarni projekti

Light It Up Blue

Donacija školi iz Zenice