Obavezno auto osiguranje i registracija

Svoj automobil uvijek pažljivo birate jer znate da ćete u njemu provesti dosta vremena i da će Vas odvesti na sva mjesta koja želite posjetiti. Ali, prilikom vožnje, treba da budete svjesni odgovornosti koju imate prema dugim učesnicima u saobraćaju. Zato je UNIQA obavezno osiguranje оd auto odgovornosti pravi izbor, jer u slučaju saobraćajne nesreće UNIQA vrši isplatu materijalnih šteta i u situacijama kada je isplata štete obaveza druge osiguravajuće kuće.

Obavezno osiguranje automobila


  • priznajemo prethodno ostvarene bonuse
  • omogućavamo plaćanje na rate putem kartica
  • brza isplata štete
  • privilegija naših klijenata je da za njih vršimo isplatu materijalnih šteta i u situacijama kada je isplata štete obaveza druge osiguravajuće kuće
VišeManje

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu polise i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

ŠTA SMO OSIGURALI?

materijalna šteta

povreda ili smrt

troškovi prema trećim licima
DODATNA POKRIĆA UZ OBAVEZNO OSIGURANJE:
Osiguranje vozača i putnika

U slučaju saobraćajne nesreće osim auto osiguranja dobro je imati i osiguranje putnika čiji život i zdravlje su neprocjenjivi. Osigurani rizici su smrt uslijed nezgode i trajni invaliditet. Iznos osiguranja birate sami.

AO plus

Uz AO plus štitimo vas kao vozača vozila kada ste prilikom upravljanja vozilom skrivili saobraćajnu nesreću. AO plus uključuje osiguranje za slučaj fizičke povrede i smrti.

Osiguranje loma stakla

Osiguranjem loma stakala pokriven je rizik loma i oštećenja standardno ugrađenih stakala.

ISKUSTVA KORISNIKA

"Moja iskustva sa UNIQA-om, i sa aspekta korištenja polise osiguranja od autoodgovornosti, polise životnog osiguranja kao i drugih usluga koje sam koristio do sada su bila veoma pozitivna. Izborom UNIQA osiguranja smatram da sam napravio dobru odluku. Također, veoma dobro informisano i ljubazno osoblje koje je uvijek bilo na raspolaganju za sva moja pitanja ili nedoumice, predstavlja jedan od osnovnih razloga zbog kojih i u budućnosti planiram koristiti usluge ove osiguravajuće kuće."

Amer Herenda