Putovanje

Putovanje je radost života! Zato, neka bude i potpuno sigurno! Bez obzira da li putujete poslovno ili privatno, sami, sa porodicom ili u grupi, ne dozvolite da Vam nepredviđene okolnosti promijene planove i pokvare radost koju ste dugo planirali. Planiranje putovanja nije jednostavan posao, s toga, putem UNIQA bloga nastojimo da Vam pomognemo u prevazilaženju neprijatnosti na koje možete naići tokom Vašeg odmora ili poslovnog putovanja, kako biste se osjećali bezbijedno i sigurno. Samo osigurani možemo biti sretni!

Pet evropskih destinacija idealnih za proljetno putovanje

Proljetni dani su idealni za bijeg od svakodnevice i to iz nekoliko razloga. Mnoge gradove je bolje posjetiti prije ljetnih gužvi i vrućina, a dodatni plus je i to što su cijene puta i smještaja izvan ljetne sezone daleko pristupačnije.

Tri koraka do savršenog odmora

Ljeto je stiglo i svi već nestrpljivo čekaju dan polaska na zasluženi godišnji odmor. Vaš odmor je vrijeme rezervisano samo za vas i vaš užitak, no prije nego što krenete na ljetovanje bitno je da obratite pažnju na slijedećih par koraka.

Vodič za putnike: Šta sve (ne) smijete unijeti u avion?

I najiskusniji putnici se prije leta avionom ponekad pitaju šta sve (ne) smiju nositi u svom ručnom prtljagu. Kako bi razjasnili ove nedoumice, pripremili smo mali vodič za one koji uskoro planiraju novo putovanje.

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu polise i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

UNIQA savjeti: Šta moramo znati prije putovanja u daleku zemlju?

Posljednjih godina mnogi se odlučuju da godišnji odmor provedu na nekoj udaljenoj destinaciji. Putovanje u daleku i egzotičnu zemlju sa sobom nosi mnoga uzbuđenja, ali i brigu o nepredviđenim situacijama koje nam se mogu desiti. Kako bi izbjegli neugodnosti na putu, donosimo Vam nekoliko vrijednih savjeta kako se pripremiti za daleko putovanje;

Zašto je važno putovati? Evo odgovora stručnjaka

Nezavisno od toga da li ste se odlučili za ljetovanje, zimovanje ili kratki vikend predah u nekoj stranoj zemlji, putovanje će višestruko pozitivno djelovati na vaše tijelo i um.

Gdje na skijanje ove godine? Najbolje destinacije za zimovanje.

Prvi snijeg je već pao, bliže nam se praznici i zimski raspust te mnogi od nas već planiraju gdje otići ove zime. Rekreativno skijanje i drugi zimski sportovi nisu jeftina zabava, a planiranje i izbor destinacije su ključni za savršeno i opušteno zimovanje.

Praktični savjeti: Kako s djecom na zimovanje?

Svako putovanje s djecom zahtijeva detaljnu organizaciju, a naš najvažniji savjet je - planirajte pametno! Tako se prije polaska na zimovanje, roditeljima savjetuje slijedeće ...

ISTAKNUTI PROIZVODI