Kapital

Vama i Vašim najbližim olakšajte godine koje dolaze i omogućite planiranje bezbrižne budućnosti. Upravo zbog toga kreirali smo proizvod kojim osiguravate svoj život i ostvarujete najveću finansijsku dobit.

A koji program životnog osiguranja je idealan za Vas, saznajte brzo i jednostavno. Kliknite ovdje i napravite svoj izračun!

Kapital

Životno osiguranje u slučaju doživljenja


  • namijenjeno svima koji žele optimalan oblik štednje i osiguranja
  • mogućnost ugovaranje polise bez obzira na zdravstveno stanje i zanimanje
  • u slučaju smrti isplaćuje se do tada uplaćena premija i ostvarena dobit

Kapital brošura

VišeManje

Dopunska osiguranja

Uz osiguranje života, kao dodatnu zaštitu, UNIQA Vam nudi i:


  • Dopunsko osiguranje od nezgode: NutriFit - trajna invalidnost, trajna invalidnost, smrt usljed nezgode, lom kostiju, dnevnu naknadu za nezgodu, dnevnu naknadu za bolest
  • Drugo liječničko mišljenje
  • Dopunsko osiguranje za operacije

Uz polise Kapital osiguranja zaključene sa NutriFit-om, poklon lična DNK analiza!

VišeManje

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu polise i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

osigurati se mogu osobe starosti od 14 do 65 godina

osiguranje se može ugovoriti na period od 7 do 25 godina

minimalna godišnja premija 500 KM
PREDNOSTI
1
Zašto ugovoriti životno osiguranje?

Svjesni smo činjenice da su neizvjesnost i iznenadne životne nedaće sastavni dio naše svakodnevnice, zato kada planiramo naša ulaganja dobro je da uložimo u ono što je najvažnije – život. Životno osiguranje je jedan od najatraktivnijih oblika ulaganja, jer polisa životnog osiguranja istovremeno omogućava ulaganje u vlastitu budućnost i sigurnost porodice. Premiju je moguće podijeliti na mjesečne, kvartalne, polugodišnje ili godišnje iznose.

2
Koje su prednosti ugovaranja UNIQA polise životnog osiguranja?

UNIQA osiguranje je vodeća osiguravajuća kuća u životnim osiguranjima u Bosni i Hercegovini, što jasno ukazuje da sa povjerenjem naših klijenata raspolažemo na pravi način. Odlukom da investirate u životno osiguranje, uz male mjesečne iznose, obezbjeđujete:

  • sopstvenu i zaštitu Vaše porodice,
  • sigurnost ulaganja,
  • štednju za budućnost.
3
Promijenite svoj stav za sretan i uspješan život!

Čak je i nauka dokazala: osobe koje imaju pozitivan stav prema životu su sretnije. Zanimljivo je to što su one, također očigledno uspješnije, zdravije i bolje se uklapaju u društvo. Zato izgradite svoje stavove čvrsto jer oni utiču na sve što radimo. Činjenica je da vi možete da utičete na način na koji razmišljate i da birate način na koji gledate svijet, stoga cijenite ono što imate i budite zahvalni zbog toga. Činite dobro, jer dobro se dobrim vraća. Budite iskreni prema sebi i drugima jer iskrenost je ključ životnog uspjeha. Zato već danas usvojite pozitivan pogled na život! Mi vas pozivamo da razmišljate drugačije, da razmišljate ljepše, sa više optimizma, sa više odgovornosti, uspješnije i sigurnije. Da mislite na UNIQA način. Mislite pozitivno, mislite UNIQA!