UNIQO dječije osiguranje

Svi želimo svojoj djeci omogućiti najbolji mogući početak u samostalnost, jer želimo da rastu bezbrižno i da imaju sigurnu budućnost. Zato već danas darujte sigurnost svom djetetu! Omogućite mu bolje obrazovanje, kupovinu automobila, odlazak na putovanje ili prvu investiciju. Bolje sutra počinje već danas.

 

UNIQO

Pogodnosti UNIQO osiguranja


 • Podrška za start u samostalni život djeteta
 • Mogućnost isplate sume u cijelosti ili mjesečnim stipendijama
 • Nagrada za srednjoškolce odlikaše sa dodatnih 3% osigurane sume
 • U slučaju smrti ugovarača, UNIQA nastavlja plaćati godišnje premije za dijete
 • Dodatne informacije pročitajte u našoj UNIQO brošuri.
VišeManje

Dječije osiguranje

Ko može zaključiti UNIQO?


 • UNIQO osiguranje se može zaključiti od djetetovog rođenja do 14 godine, a istek osiguranja je između 18 i 25 godine života djeteta
 • Starost ugovarača može biti od 18 do 65, s tim da ugovarač u momentu isteka osiguranja može imati najviše 75 godina.
 • UNIQO dječije osiguranje se može zaključiti u trajanju od 5 do 25 godina u zavisnosti od pristupne dobi djeteta i ugovarača.
VišeManje

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu polise i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

trajanje osiguranja od 5 do 25 godina

minimalna godišnja premija 500 KM

UNIQA nagrađuje srednjoškolce odlikaše sa 3% od osigurane sume

moguće ugovoriti dopunsko osiguranje od posljedica nezgode

u slučaju smrti ugovarača, UNIQA preuzima obavezu plaćanja premije do isteka osiguranja
PREDNOSTI
1
Zašto ugovoriti životno osiguranje?

Svjesni smo činjenice da su neizvjesnost i iznenadne životne nedaće sastavni dio naše svakodnevnice, zato kada planiramo naša ulaganja dobro je da uložimo u ono što je najvažnije – život. Životno osiguranje je jedan od najatraktivnijih oblika ulaganja, jer polisa životnog osiguranja istovremeno omogućava ulaganje u vlastitu budućnost i sigurnost porodice. Premiju je moguće podijeliti na mjesečne, kvartalne, polugodišnje ili godišnje iznose.

2
Koje su prednosti ugovaranja UNIQA polise životnog osiguranja?

UNIQA osiguranje je vodeća osiguravajuća kuća u životnim osiguranjima u Bosni i Hercegovini, što jasno ukazuje da sa povjerenjem naših klijenata raspolažemo na pravi način. Odlukom da investirate u životno osiguranje, uz male mjesečne iznose, obezbjeđujete:

 • sopstvenu i zaštitu Vaše porodice,
 • sigurnost ulaganja,
 • štednju za budućnost.
3
Promijenite svoj stav za sretan i uspješan život!

Čak je i nauka dokazala: osobe koje imaju pozitivan stav prema životu su sretnije. Zanimljivo je to što su one, također očigledno uspješnije, zdravije i bolje se uklapaju u društvo. Zato izgradite svoje stavove čvrsto jer oni utiču na sve što radimo. Činjenica je da vi možete da utičete na način na koji razmišljate i da birate način na koji gledate svijet, stoga cijenite ono što imate i budite zahvalni zbog toga. Činite dobro, jer dobro se dobrim vraća. Budite iskreni prema sebi i drugima jer iskrenost je ključ životnog uspjeha. Zato već danas usvojite pozitivan pogled na život! Mi vas pozivamo da razmišljate drugačije, da razmišljate ljepše, sa više optimizma, sa više odgovornosti, uspješnije i sigurnije. Da mislite na UNIQA način. Mislite pozitivno, mislite UNIQA!

ISKUSTVA KORISNIKA

"Polisa životnog osiguranja mi pruža osjećaj sigurnosti. Smiruje me činjenica što sam finansijski obezbijeđena u slučaju teških bolesti, a istovremeno je finansijski osiguran i moj dječak u slučaju da mi se nešto desi."

Amira Tabak