Kampanja

"Misli osiguravamo sve što vrijedi. Misli UNIQA” poziv je na uspješnije i sigurnije razmišljanje, te planiranje budućnosti sa više odgovornosti. Osiguranje je najbolji način za zaštitu u slučajevima kada je ugroženo ono najvrijednije, a to su upravo naši životi, zdravlje i naša imovina. Na taj način neizvjesnost mijenjamo u povjerenje, strah u motivaciju, rizik u mogućnosti, stavljajući isti osmijeh na naša lica svaki dan znajući da smo učinili nešto dobro za sebe i svoju porodicu. 

Zaključite životno, zdravstveno ili osiguranje imovine uz novi Home Basic paket već od 1KM po kvadratu! 

 

Životno osiguranje


Kada razmišljamo o prioritetima u životu najprije pomislimo na zdravlje i sreću naših najdražih jer želimo da su sigurni i uvijek finansijski zaštićeni. Životno osiguranje je jedan od najatraktivnijih oblika ulaganja u budućnost. UNIQA programi životnog osiguranja su pouzdana finansijska podrška u vremenima potrebe i oslonac u planiranju budućnosti.

Jednostavnim unosom broja godina, putem kalkulatora životnog osiguranja, uradite izračun i zatražite ponudu.

 

Zdravstveno osiguranje


Zdravlje uvijek treba biti na prvom mjestu jer zdravlje je ono što nas pokreće. UNIQA program zdravstvenog osiguranja omogućavaju Vam organizaciju i pokriće troškova liječenja u vrhunskim privatnim i državnim zdravstvenim ustanovama širom naše zemlje, u zdravstenoj ustanovi i ljekara kojeg Vi izaberete, u dogovorenom terminu, bez čekanja! 

Za početak upišite godinu rođenja i uradite izračun dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.

 

Osiguranje imovine


Nijedno mjesto nije poput doma. U njega ste uložili ljubav, vrijeme, trud i godine napornog rada. Osiguranje porodične kuće ili stana pokriva rizike koji u trenutku mogu uništiti sve što ste godinama vrijedno stvarali. Mislite na vrijeme i spavajte bezbrižno!

Iskoristite akciju -40% do 30.06. te brzo i jednostavno, kupite online osiguranje imovine po najpovoljnijim uslovima na tržištu. Izračun uradite unosom broja kvadrata kuće ili stana.

 

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu polise i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

ISKUSTVO KORISNIKA

"Već nekoliko godina sam vjerni klijent UNIQA osiguranja i korisnik čitave palete usluga, što mi omogućava članstvo u UNIQA Loyalty klubu koji nudi dodatne pogodnosti za klijente. Odnedavno imam ugovorenu i polisu osiguranja imovine, kako bih bio potpuno siguran u slučaju da se dogodi neka nepredviđena okolnost koja bi prouzrokovala materijalnu, a samim tim i finansijsku štetu. Za neosjetan iznos premije mogu biti bezbrižan u skoro svim situacijama."

Admir Dulaš