Kampanja

"Misli osiguravamo sve što vrijedi. Misli UNIQA” poziv je na uspješnije i sigurnije razmišljanje, te planiranje budućnosti sa više odgovornosti. Osiguranje je najbolji način za zaštitu u slučajevima kada je ugroženo ono najvrijednije, a to su upravo naši životi, zdravlje i naša imovina. Na taj način neizvjesnost mijenjamo u povjerenje, strah u motivaciju, rizik u mogućnosti, stavljajući isti osmijeh na naša lica svaki dan znajući da smo učinili nešto dobro za sebe i svoju porodicu. 

Zaključite životno, zdravstveno ili osiguranje imovine uz novi Home Basic paket već od 1KM po kvadratu! Uz životno osiguranje do 30. juna poklanjamo godišnju polisu putnog osiguranja!

 

Životno osiguranje


Kada razmišljamo o prioritetima u životu najprije pomislimo na zdravlje i sreću naših najdražih jer želimo da su sigurni i uvijek finansijski zaštićeni. Životno osiguranje je jedan od najatraktivnijih oblika ulaganja u budućnost. UNIQA programi životnog osiguranja su pouzdana finansijska podrška u vremenima potrebe i oslonac u planiranju budućnosti.

Jednostavnim unosom broja godina, putem kalkulatora životnog osiguranja, uradite izračun i zatražite ponudu.

 

Zdravstveno osiguranje


Zdravlje uvijek treba biti na prvom mjestu jer zdravlje je ono što nas pokreće. UNIQA program zdravstvenog osiguranja omogućavaju Vam organizaciju i pokriće troškova liječenja u vrhunskim privatnim i državnim zdravstvenim ustanovama širom naše zemlje, u zdravstenoj ustanovi i ljekara kojeg Vi izaberete, u dogovorenom terminu, bez čekanja! 

Za početak upišite godinu rođenja i uradite izračun dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.

 

Osiguranje imovine


Nijedno mjesto nije poput doma. U njega ste uložili ljubav, vrijeme, trud i godine napornog rada. Osiguranje porodične kuće ili stana pokriva rizike koji u trenutku mogu uništiti sve što ste godinama vrijedno stvarali. Mislite na vrijeme i spavajte bezbrižno!

Iskoristite akciju -40% do 30.06. te brzo i jednostavno, kupite online osiguranje imovine po najpovoljnijim uslovima na tržištu. Izračun uradite unosom broja kvadrata kuće ili stana.

 

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu polise i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

ISKUSTVO KORISNIKA

"Već nekoliko godina sam vjerni klijent UNIQA osiguranja i korisnik čitave palete usluga, što mi omogućava članstvo u UNIQA Loyalty klubu koji nudi dodatne pogodnosti za klijente. Odnedavno imam ugovorenu i polisu osiguranja imovine, kako bih bio potpuno siguran u slučaju da se dogodi neka nepredviđena okolnost koja bi prouzrokovala materijalnu, a samim tim i finansijsku štetu. Za neosjetan iznos premije mogu biti bezbrižan u skoro svim situacijama."

Admir Dulaš