Životno osiguranje za trostruki dobitak

Nepredvidivi događaji i neizvjesna budućnost mogu u svakom trenutku da nas podsjete da najvažnije stvari u životu treba da budu na prvom mjestu, a to su zaštita i sigurnost nas i naših najbližih.

Polisa životnog osiguranja još više dobija na važnosti tokom pandemije, jer u nesigurnim vremenima predstavlja potvrdu sigurnog ulaganja koje klijentima omogućava da predstojeći period dočekaju sa manje briga, finansijski obezbijeđeni, kako bi zaštitili sebe i svoju porodicu.

Potvrda tome je oko 200 hiljada klijenata životnog osiguranja, koji su osigurani od posljedica koronavirusa, i kojima se, u slučaju nastanka osiguranog slučaja uzrokovanog koronavirusom, isplaćuje puna ugovorena suma osiguranja, čime UNIQA obezbjeđuje značajnu finansijsku podršku porodicama osiguranika onda kad je podrška najpotrebnija. Životno osiguranje se može ugovoriti i u toku trajanja pandemije!

 

Životno osiguranje

Pitate se da li Vam je potrebno životno osiguranje?


 • Imate djecu? Sigurno ih volite najviše na svijetu i želite da su uvijek finansijski sigurna?
  Da? Onda trebate životno osiguranje.
 • Imate supružnika ili partnera? Želite da je Vaš partner finansijski osiguran u slučaju da se nešto neočekivano dogodi?
  Da? Onda trebate životno osiguranje.
 • Izdržavate li druge osobe finansijski? Svoje roditelje ili neke druge članove obitelji?
  Da? Onda trebate životno osiguranje

Ukoliko je odgovor na bar jedno od navedenih pitanja DA, onda trebate životno osiguranje.

VišeManje

Prednosti

životnog osiguranja


 • obezbjeđuje porodičnu sigurnost
 • pruža značajnu finansijsku podršku porodici onda kad je najpotrebnije
 • odgovara na potrebe za sigurnošću i zaštitom porodice u dinamičnoj sadašnjosti i neizvjesnoj budućnosti
VišeManje

Programi

zaštite Vas i Vaše porodice


 • Classic životno osiguranje - namijenjeno osobama koje traže sigurno i jednostavno ulaganje
 • Comfort životno osiguranje - namijenjeno svima koje žele štednju i zdravstveno osiguranje istovremeno
 • Comfort Dual životno osiguranje - namijenjeno parovima koji žele finansijsku i zdravstvenu sigurnos

Brzo i jednostavno saznajte koji je idealan program životnog osiguranja za Vas!

VišeManje

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu polise i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

NAJČEŠĆA PITANJA & ODGOVORI
1
Šta pokriva životno osiguranje i kome je namijenjeno?

Životno osiguranje pruža finansijsku zaštitu Vas i Vaše porodice. U nesigurnim vremenima, životno osiguranje je sigurno ulaganje koje omogućava da neposrednu budućnost dočekamo sa što manje briga, finansijski obezbijeđeni. Namijenjeno je svima koji žele obezbijediti vlastitu sigurnost i sigurnost svoje porodice.

2
Da li životno osiguranje pokriva pandemiju?

DA. Svim našim klijentima koji imaju aktivne polise osiguranja života, eventualni nastanak osiguranog slučaja uzrokovan koronavirusom ili drugom zaraznom bolesti je pokriven, što znači da su klijenti finansijski zaštićeni. U slučaju nastanka osiguranog slučaja uzrokovanog  koronavirusom, isplaćuje se puna ugovorena suma osiguranja, čime obezbjeđujemo značajnu finansijsku podršku porodicama osiguranika onda kad je podrška najpotrebnija.

3
Ako ugovorim životno osiguranje tokom pandemije, da li sam zaštićen i na koji način?

DA. Plaćanjem već prve rate po Vašoj polisi životnog osiguranja, osigurali ste svoj život i zdravlje, čime ste obezbijedili finansijsku sigurnost Vašoj porodici. Eventualni nastanak osiguranog slučaja uzrokovan koronavirusom ili drugom zaraznom bolesti je pokriven ugovorenom polisom životnog osiguranja. U slučaju nastanka osiguranog slučaja uzrokovanog koronavirusom, isplaćuje se puna ugovorena suma osiguranja, čime obezbjeđujemo značajnu finansijsku podršku porodicama osiguranika onda kad je podrška najpotrebnija.

4
Kako da ocijenim koje je životno osiguranje najbolje za moju porodicu i mene?

Naši finansijski savjetnici Vam mogu pružiti sve potrebne informacije, odgovoriti na sva Vaša pitanja i ponuditi besplatno finansijsko savjetovanje. Ukoliko ste zainteresovani za ponudu, Vaše podatke možete upisati u kontakt formu „Želite ponudu“ ili pozvati besplatni telefon 080 02 02 51. Naši savjetnici će Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

ISKUSTVA KORISNIKA

"Polisa životnog osiguranja mi pruža osjećaj sigurnosti. Smiruje me činjenica što sam finansijski obezbijeđena u slučaju teških bolesti, a istovremeno je finansijski osiguran i moj dječak u slučaju da mi se nešto desi."

Amira Tabak