Mediji

Nova kampanja UNIQA osiguranja!


Misli UNIQA: Nova kampanja UNIQA osiguranja!

Misli srcem za svoju sreću! Misli UNIQA.

Čak je i nauka dokazala. Osobe koje imaju pozitivan stav prema životu su sretnije. I ne samo to. Te osobe su uspješnije, zdravije i lakše se uklapaju u društvo. Zanimljiva je i činjenica da svako od nas može da utiče na to kako gleda na stvari i kako razmišlja. Ukoliko razmišljamo drugačije, sa više optimizma, ljepše, sa više odgovornosti i timski, onda nam ne preostaje ništa drugo nego da nastavimo da rastemo i milionima naših klijenata nudimo više sigurnosti, što je osnovni preduslov za pozitivan stav i uspjeh.

I zato naš novi slogan Misli srcem za svoju sreću. Misli UNIQA, nije običan slogan. To je koncept, poziv da prigrlimo novi način razmišljanja i da budemo hrabriji, drugačiji, odlučniji, praktičniji, uporniji, da se posvetimo svim onim malim i velikim stvarima koje mogu život učiniti vrijednijim i sretnijim. Jer Misli UNIQA predstavlja smjernicu za uspjeh i sreću.

Misli šta te zaista sprječava?, Misli da ono najbolje tek dolazi, Misli ko će da mijenja svijet, ako ne ti?, su samo neke od Misli UNIQA poruka koje nas pozivaju na optimističniji pogled na život.

Pozivamo Vas da više o kampanji otkrijete na našoj Facebook stranici www.facebook.com/uniqa.ba, a naš novi „Misli UNIQA“ korporativni spot možete pogledati u nastavku.