UNIQA uručila donaciju osnovnoj školi iz Zenice!

U sklopu edukativne kampanje o životnim osiguranjima: UNIQA i Malagić uručili donaciju namještaja "UNIQA dnevne sobe"

Kompanija UNIQA osiguranje nedavno je okončala edukativnu kampanju o životnim osiguranjima, prvu takve vrste na ovim prostorima, u okviru koje je realizovan i projekat „UNIQA dnevne sobe“.

Naime, tokom svoje turneje po gradovima širom naše zemlje, UNIQA dnevna soba ugostila je sve zainteresovane građane koji su željeli saznati sve prednosti i koristi životnih osiguranja.

No, osim edukativne, UNIQA dnevna soba imala je i humanu notu: namještaj i TV nakon završetka kampanje donirani su danas osnovnoj školi „Edhem Mulabdić“ iz Zenice. Vijest o donaciji jako je razveselila predstavnike ove osnovne škole, a donacija je realizovana uz pomoć partnera projekta, kompanije Malagić d.o.o.

Uz zahvalnost na ovoj gesti, gđa Zuhra Smaka, direktorica OŠ „Edhem Mulabdić“ srdačno je primila donaciju koju su uručili Emir Amiš, predstavnik Malagić d.o.o. i Vildana Skorupan, Marketing menadžer UNIQA osiguranja. Prema riječima direktorice ove obrazovne ustanove, namještaj i TV će u novoj školskoj godini krasiti kutak za zajednički odmor đaka ove škole.