Mediji

Rezultati pretraživanja

Nova usluga u BiH: eKupon i UNIQA osiguranje za Vaše bezbjedno putovanje!


Vodeći bosanskohercegovački portal za grupnu kupovinu, eKupon, svakodnevno donosi nove i atraktivne ponude koje obaraju sve rekorde prodaje, s posebnim naglaskom na putovanja u BiH i inostranstvo. Osluškujući potrebe tržišta te udovoljavajući željama i potrebama kupaca, eKupon je u saradnji sa još jednim liderom na bh. tržištu, UNIQA osiguranjem, odlučio ponuditi dodatnu pogodnost svojim korisnicima. Naime, od oktobra 2017. eKupon putem svoje web stranice, uz bilo koje putovanje izvan granica BiH, nudi dodatnu pogodnost Kupona u sklopu kojeg je i putno zdravstveno osiguranje UNIQA osiguranja.

Prilikom kupovine kupona za putovanje u označena polja dovoljno je upisati ime i prezime korisnika kupona te datum rođenja i Kupon koji omogućava bezbjedno putovanje biće poslan na e-mail adresu korisnika. Na ovaj način značajno štedite vrijeme koje biste inače odvojili na zasebno ugovaranje osiguranja.

putno osiguranje

Lider među portalima za grupnu kupovinu u BiH, eKupon, već sedmu godinu zaredom zauzima prvo mjesto u prodaji kupona s kojima je moguće ostvariti popuste od 50 do 90 posto na raznovrsna putovanja, wellness tretmane, ali i zdravstvene usluge, edukacije te niz drugih usluga i proizvoda.

Uspostavljanjem partnerstva i pružanjem ove jedinstvene usluge na bh. tržištu, eKupon i UNIQA osiguranje još jednom su pokazali svoju apsolutnu orijentaciju na potrebe klijenata i njihovu bezbjednost, ali i spremnost na inovacije u polju online kupovine. Za bezbjedno putovanje! Vaša UNIQA!