Mediji

Otvorenje nove poslovnice - UNIQA u Importanne centru


Danas otvorena nova UNIQA poslovnica u Importanne centru

Svečanim otvorenjem, danas je počela sa radom nova poslovnica UNIQA Osiguranja u Importanne Centru u Sarajevu. Nova poslovnica je na usluzi klijentima umjesto dosadašnje poslovnice u UNITIC Business centru.  

Na novoj adresi klijentima će biti dostupne sve UNIQA usluge shodno standardima poslovanja ove osiguravajuće kuće. „Grad Sarajevo je strateški vrlo važno područje našeg djelovanja i bila nam je želja da u budućnosti, u našem glavnom gradu, poslujemo u modernom, efikasnom i klijentima pristupačnom poslovnom ambijentu kakav je zasigurno Importanne Centar“, istakao je Faris Fazlibegović, direktor Regionalne direkcije Sarajevo.   

Ovu priliku UNIQA Osiguranje je iskoristilo i za promociju nove akcije za sve klijente, a koja podrazumijeva posebne pogodnosti prilikom sklapanja polisa životnog osiguranja i kasko osiguranja.   

„Novom akcijom, želimo povećati zadovoljstvo klijenata UNIQA Osiguranja i nastaviti tradiciju da prigodnom akcijom, popustom ili poklonom iznenadimo naše klijente. Iskreno se nadam da ćemo u novoj poslovnici, kao što smo i do sada, izuzetno uspješno odgovoriti na sve zahtjeve naših klijenata kao i na potrebe tržišta osiguranja“, zaključio je Fazlibegović i pozvao sve zainteresirane da posjete UNIQA poslovnicu od 5. marta 2012. godine u Importanne Centru.   
Radno vrijeme poslovnice bit će od ponedjeljka do petka od 8h do 16:30h, te subotom od 08h do 12h. Kontakt telefon poslovnice Importanne je 260 100.   

UNIQA Osiguranje u Bosni i Hercegovini  

UNIQA Osiguranje je u BiH, pod ovim imenom, prisutno već skoro 7 godina. Konstantna orijentacija na potrebe klijenata i njihovu sigurnost, perspektivan i mlad kadar, tendencija stalnog rasta i razvoja, te kontinuitet inovacija proizvoda i usluga rezultovao je velikim brojem zadovoljnih klijenata koji iz dana u dan raste.   

UNIQA Osiguranje u BiH čine 4 regionalne direkcije  (Sarajevo, Tuzla, Bihać i Banja Luka), 12 servisnih centara, poslovnice na više od 40 lokacija i preko 220 zaposlenih.   

Danas je UNIQA Osiguranje četvrta osiguravajuća kuća u našoj zemlji prema ukupnoj polisiranoj premiji i druga u oblasti životnih osiguranja. U 2011. godini, UNIQA je ostvarila šest puta veći rast od tržišnog rasta sa ukupnom premijom od 39,9 miliona BAM. UNIQA je i najažurnije osiguravajuće društvo u isplati šteta po ukupnim štetama u životnim i neživotnim osiguranjima sa 91,8% efikasnosti.