Mediji

Podrška sportu i očuvanju zdravlja – Misli UNIQA


UNIQA osiguranje oficijelna osiguravajuća kuća Sarajevo Grand Prix-a u pohodu na obaranje Guinnessov-og rekorda

Veliki broj domaćih i stranih biciklista, profesionalaca i rekreativaca, na „Sarajevo Grand Prix“ utrci podržalo je i UNIQA osiguranje.  
„Misli šta je sve moguće“  jedna je od motivirajućih poruka kojom je ova osiguravajuća kuća dala podstrek svim učesnicima Sarajevo Grand Prix-a kako bi pružili svoj maskimum u obaranju Guinnessov-og rekorda u najdužoj biciklističkoj liniji na svijetu.

Osim podrške ovom sportskom događaju, UNIQA je iskoristila priliku da prisutne podsjeti na najveće bogatstvo u životu - zdravlje, dijeleći im jabuke sa porukom „Misli zdravlje prije svega“. Učesnici Sarajevo Grand Prix-a imali su priliku i ovjekovječiti fotorafijom svoje učešće na ovom jedinstvenom događaju u UNIQA 3D art kutku posebno osmišljenom za ovu priliku.  

„Ponosni smo što smo bili oficijelna osiguravajuća kuća ovog prestižnog i najvećeg sportskog takmičenja u BiH jer biciklizam kao jedan od najljepših rekreativnih sportova doprinosi očuvanju našega zdravlja. Posebno nam je drago što su učesnici Sarajevo Grand Prix-a zaista  pokazali šta je sve moguće kada zajedno idemo prema cilju i oborili najavljeni Gusinessov rekord čime je Bosna i Hercegovina izborila još jedno mjesto u ovoj svjetski slavnoj zbirci rekorda. Bilo je zadovoljstvo biti dijelom ove pozitivne priče“, izjavila je Vildana Skorupan, Stručni saradnik za marketing UNIQA osiguranja.