Mediji

Podržite olimpijce Bosne i Hercegovine i učinite 2017. boljom!


UNIQA Grupa službeni je sponzor Zimskih olimpijskih igara za osobe sa intelektualnim poteškoćama koje će se održati od 18. do 25. marta u Styriji u Austriji.

Specijalna olimpijada iznimno je važna jer globalno promoviše inkluziju osoba s intelektualnim poteškoćama kojima sport pomaže da postignu značajne uspjehe, ispune svoj potencijal i uživaju u radostima života.

Zbog toga su zemlje UNIQA Grupe pokrenule kampanju na društvenim mrežama Make2017Better (Učini 2017. boljom) u znak podrške sportašima sa intelektualnim poteškoćama iz cijeloga svijeta. Cilj kampanje je da što veći broj građana postavi svoje fotografije sa maskotama Specijalnih zimskih olimpijskih igara, Larom i Luisom, na službeni Facebook profil UNIQA osiguranja https://www.facebook.com/uniqa.ba/ ili na svoj Instagram profil uz hashtag #Make2017Better.


Što više fotografija bude objavljeno, bosanskohercegovački tim olimpijaca ima veću šansu osvojiti značajnu novčanu podršku. Naime, UNIQA Grupa će obezbijediti dodatnih 10.000 EUR, koje će raspodijeliti između timova država, shodno broju fotografija napravljenih u cilju podrške Zimskih olimpijskih igara za osobe sa intelektualnim poteškoćama.

Učinimo zajedno 2017. boljom!

 Prijavite se!