Mediji

Rezultati pretraživanja

Senada Olević, direktorica UNIQA osiguranja dobitnica „Kristalna Prizme“


Senada Olević, direktorica UNIQA osiguranja dobitnica „Kristalna Prizme“ za najboljeg menadžera u oblasti osiguranja.

Ovogodišnja nagrada ''Kristalna Prizma'' za najuspješnijeg menadžera društava za osiguranje dodijeljena je Senadi Olević, direktorici UNIQA osiguranja.

Nagradu je direktorica Olević nazvala još jednom potvrdom uspješnog rada ove kompanije, ali i velikim priznanjem za UNIQA osiguranje i sve zaposlenike.

„UNIQA osiguranje je prešlo dug put - naša premija, broj klijenata i tržišno učešće su rasli iz godine u godinu, a mi smo se trudili biti kompanija prepoznatljiva po kvalitetnim proizvodima, brzoj i pouzdanoj usluzi, te ostati lider u inovacijama na tržištu osiguranja“, izjavila je Olević ističući: „Danas je UNIQA druga najveća osiguravajuća kuća u našoj zemlji, kojoj je povjerenje ukazalo 380.000 osiguranika, a o njima brine više od 250 zaposlenih. Ovo priznanje nam nameće obavezu da i u narednom periodu budemo siguran, pouzdan partner, osiguravač i poslodavac.“

Trinaestu godinu zaredom, u organizaciji konsultantske kuće Revicon i poslovnog magazina „Prizma“, vrši se rangiranje najuspješnijih subjekata iz finansijskog sektora - bankarstva, osiguranja i mikrokreditnih organizacija.