Mediji

Rezultati pretraživanja

UNIQA Applause: takmičenju u inovacijama i kreativnosti!


Mladi iz Bosne i Hercegovine učestvuju u „UNIQA Applause“ – takmičenju u inovacijama i kreativnosti!

Povodom održavanja evropske marketing konferencije UNIQA Grupe čiji je domaćin ove godine glavni grad Bosne i Hercegovine, danas je u prostorijama Networks-a predstavljeno takmičenje pod nazivom „UNIQA Applause“.

Naime, UNIQA & Networks će pružiti priliku mladim kreativcima, dizajnerima i programerima, da u periodu od naredna dva mjeseca ponude svoje ideje o mobilnoj aplikaciji koja će imati za cilj približiti UNIQA brand i osiguranje potencijalnim klijentima na koristan način. Istovremeno, ovo je idealna prilika za mlade da na kreativan i inovativan način ojačaju svoj preduzetnički duh što će im zasigurno biti od značaja u daljnjem razvoju i usavršavanju.

Tom prilikom Muhamed Hadžić, UNIQA International pojasnio je prisutnima koncept ideje i projekta:  “UNIQA je svjesna da u gotovo svakoj  interakciji koju brand ima sa kupcima, bilo da se radi o traženju infrormacija o kompaniji i njenim proizvodima, prodaji osiguranja, naplati štete ili njegovanju odnosa sa kupcima, leži mogućnost da se ta interakcija napravi mobilnom, a svakako i  bržom, lakšom, pa i zabavnijom za krajnjeg korisnika osiguranja.“

„Osim činjenice da je takmičenje veoma interesantno i značajno za razvoj vještina mladih ljudi koji će uzeti učešće u ovome projektu, raduje me činjenica da će mladi iz naše zemlje imati priliku da prezentiraju svoje ideje predstavnicima 19 UNIQA zemalja. Ne sumnjam u potencijal i kreativnost naših programera, a ovaj projekat će im omogućiti da svoju viziju podijele sa nama i ono što je možda najvažnije i ostvare.“ – dodala je Vildana Skorupan, Marketing UNIQA osiguranja u Bosni i Hercegovini.

Kao suorganizator, Networks će pružiti podršku u implementaciji ovog inovativnog projekta, a najbolje aplikacije će biti izglasane i nagrađene početkom juna, na evropskoj marketing konferenciji UNIQA Grupe koja će se održati također u prostorijama Networksa.

"Poduzetnički centar Networks ima zaista veliku čast da u partnerstvu sa UNIQA-om, jednom od vodećih osiguravajućih kuća u Bosni i Hercegovini, podstiče mlade dizajnere, programere i kreativce, te da kroz zajedničku platformu radimo na razvoju inovacija i kreativnih rješenja.“ – istakao je Senad Alibegović, Community Manager Networks-a.