Mediji

Rezultati pretraživanja

UNIQA Osiguranje ponosni sponzor rekreativne utrke "1. Zenički noćni cener"


Ponosni smo sponzor prve rekreativne utrke u dužini od 10 kilometara kroz najljepše dijelove Zenice koja će se održati 14.04.2018. godine sa početkom u 20,00 sati pod nazivom „1. ZENIČKI NOĆNI CENER | ARCELOR MITTAL“.

zenicki cener zenica utrka

Pravo učešća u utrci imaju sve osobe starije od 14 godina koje nakon sopstvene procjene utvrde da su psihofizički sposobne za učešće i koje izvrše prijavu putem zvanične web stranice eventa.
Svi maloljetni učesnici za učešće u utrci moraju imati pismeno odobrenje roditelja, svojeručno potpisano. Mjesto utrke Zenica, start/cilj je
na glavnom gradskom trgu Alije Izetbegovića. Staza je ravna i brza, proteže se kroz uži centar grada, a do cilja se dolazi nakon dva i pol kruga trčanja. Vizuelni prikaz staze se nalazi na zvaničnoj web stranici eventa https://goo.gl/95MftP

VREMENSKI LIMIT: 1 sat i 30 minuta
PRIJAVE SE VRŠE DO : 08.04.2018
CIJENA STARTNINE : 20,00 KM
UKUPAN BROJ UČESNIKA : 500
______________________________________________

Dječija UTRKA

Prije starta same utrke na 10km, tačnije u 19:00h, će se održati dječija utrka u dužini od cca 350m.

• Ko može trčati: djeca do 12 godina.

• Kuda se trči: Od Bosanke prema Kamenom mostu, tačnije do DM-a, okretanje oko saksija i nazad do Sberbanke gdje će biti postavljena velika kapija za Start/Cilj utrke na 10km.

• Sponzori dječije utrke: Zenilijek, Elite, koji će se obezbijediti majice za djecu, akreditacije i poklon paketiće.

• Prijava: Prijave se neće vršiti, Vaše je samo da se pojavite u 18:30h, na startu dječije utrke, radi preuzimanja startnih paketića.

* Potrebno je da se dijete pojavi sa roditeljem, koji će se obratiti organizatoru i reći da želi da njegovo dijete trči.

Animiramo Vas da se prijavite, a svim trkačima želimo puno sreće! Misli zdrav čovjek je sretan čovjek! Misli UNIQA