Mediji

UNIQA osiguranje predstavlja novi proizvod


SME paket osiguranja za mala i srednja preduzeća

Kako bi vaš radni prostor bio izvor inspiracija i ideja, a ne brige i straha, UNIQA osiguranje je kreiralo paket osiguranja imovine malih i srednjih preduzeća. Proizvod je namijenjen pekarama, prodavnicama mješovite robe, frizerskim salonima, štamparijama, kafićima, motelima, trgovinama informatičkom i telekomunikacijskom opremom, te drugim preduzećima iz ove kategorije.

UNIQA paket osiguranja za mala i srednja preduzeća jedinstven je proizvod na bh. tržištu koji nudi osiguranje imovine od najčešćih rizika koji mogu ugroziti imovinu i finansijski interes preduzeća, odnosno nudi jednu polisu osiguranja za sva neophodna pokrića poput požara, poplava, provalne krađe i opšte odgovornosti. Predmet osiguranja može biti pokretna i nepokretna imovina, zalihe robe, sirovine, polugotovi i gotovi proizvodi, a svako preduzeće može da izabere osiguravajuća pokrića prema svojim potrebama, što čini dodatnu prednost ovoga proizvoda.

Povodom predstavljanja novog proizvoda u toku je promocija u UNIQA poslovnicama širom Bosne i Hercegovine. Naime, za svaku polisu osiguranja imovine za mala i srednja preduzeća zaključenu do 15.05.2015. godine UNIQA je pripremila i posebne pogodnosti za direktora ili vlasnika firme.

Više informacija o SME paketu osiguranja za mala i srednja preduzeća možete potražiti putem UNIQA besplatnog info telefona 080 02 02 51 ili na web stranici www.uniqa.ba, a informacije o posebnim pogodnostima tokom trajanja promocije potražite kod UNIQA prodajnih savjetnika.