Mediji

Rezultati pretraživanja

UNIQA Viber Bot sa 55.000 korisnika i 500.000 poruka ljubavi


Samo 15 dana od lansiranja, UNIQA Viber Bot App i paket stickera sa maskotom UNIQO jednoroga omiljeni su na tržištu i veoma djeljeni među korisnicima. Naime, u periodu od 05. do 20.03. više od 55.000 zadovoljnih korisnika izvršilo je download UNIQA Viber App, a koristeći UNIQAtne Viber stickere razmijenjeno je skoro 500.000 sigurnih poruka ljubavi. Najviše korišteni stickeri su: Pusa, Love, Misli ti si moja sreća i Ti si moja premija.

osiguranje viber sticker stickers

Navedene brojke govore u prilog da UNIQA kontinuirano osluškuje tržište, te se prilagođavamo navikama klijenata i komuniciramo onda i tamo gdje to njima odgovara, što smatramo izrazito važno za unapređenje kvaliteta dvosmjerne komunikacije. Ponudom novog digitalnog kanala komunikacije, cilj je omogućiti dodatnu vrijednost klijentima i bržu uslugu uz mogućnost online kupovine osiguranja kojom klijent štedi vrijeme ali i novac, s obzirom na popust koji odobravamo (do -40%) na online kupovinu osiguranja.

Putem UNIQA web shop-a, brzo i jednostavno, iz udobnosti svog doma, kancelarije ili automobila, možete kupiti UNIQA S.O.S. Pomoć na putu, punto osiguranje, osiguranje imovine i dobrovoljno zdravstveno osiguranje, a u narednom periodu očekujte proširenu ponudu proizvoda osiguranja koje ćete moći kupiti online.

Do tada Vas pozivamo da koristite UNIQA Viber Bot (free download) i besplatno skinete UNIQAtne Viber stickere za slanje sigurnih poruka ljubavi, a 60-hiljaditog followera nagrađujemo simboličnim poklon bonom u iznosu od 60 KM. Pratite i dalje UNIQA osiguranje na Facebook-u, Instragram-u, YouTube-u ili Viber kanalu te očekujte više savjeta i novih korisnih informacija iz svijeta osiguranja te dosta vrijednih poklona!