Mediji

Uspješno završena UNIQA nagradna igra ''Putujte sigurno''


Dodjeljene vrijedne nagrade: 5.000 KM, zimovanje za dvije osobe u Zell am See u Austriji i Samsung tablet A6

Za učešće u velikoj ljetnoj UNIQA nagradnoj igri ''Putujte sigurno'', koja je realizovana u periodu od 10.07. do 07.09.2017. godine, prijavljeno je čak 136 fotografija koje su snimljene i dostavljene od strane naših vjernih kijenata, tokom ljetnih putovanja širom svijeta.

Tako su neke fotografije snimljene na atraktivnim lokacijama i poznatim ljetovalištima u zemljama regiona, kao što su Hrvatska i Crna Gora, neke tokom ljetovanja u Albaniji, Grčkoj, Turskoj i Kipru. Tu su naravno i fotografije pristigle iz poznatih evropskih gradova poput Beča, Lisabona, Bazela, Berlina i Budimpešte, pa do fotografija snimljenih na uvijek atraktivnim Maldivima i lokacijama u SAD-u.

Prva nagrada, 5.000 KM na potrošačkoj kartici Raiffeisen banke BiH, prema broju osvojenih glasova dodjeljena je za fotografiju ''Prijateljstvo zauvijek'' autora Adnana Mahmića. Druga nagrada, zimovanje za dvije osobe u u Zell am See u Austriji osvojila je fotografija ''Ljetna noć'' autora Tarika Smajlovića, dok je treću nagradu Samsung tablet A6 osvojio Vedran Živanić sa fotografijom ''Simply love''.

Čestitamo sretnim dobitnicama, a svim učesnicima nagradne igre zahvaljujemo se na učešću. Komisija za nadgledanje ispravnosti procesa glasanja, tokom trajanja nagradne igre, uočila je određene nepravilnosti i sukob interesa, te su iste fotografije diskvalifikovane iz daljneg učešća.