Drugo liječničko mišljenje

Nudi stručno i nepristrano drugo mišljenje na već postavljenu dijagnozu i preporučeno liječenje. Kupovinom osiguranja, stičete pravo na drugo mišljenje stručnjaka iz vodećih svjetskih medicinskih centara. Za izračun godišnje premije osiguranja dovoljno je da unesete godinu rođenja.

Karakteristike proizvoda:


  • Mišljenje za više od 200 bolesti
  • Mišljenje svjetski priznatih medicinskih stručnjaka
  • Mreža od 100 vodećih svjetskih medicinskih centara širom svijeta

Popis medicinskih ustanova preuzmite ovdje.

VišeManje

Zašto kupiti drugo liječničko mišljenje?


  • Pogrešne dijagnoze i krive terapije nisu rijedak slučaj i zato je drugo liječničko mišljenje važno
  • U 50 posto slučajeva druga dijagnoza je potpuno različita od prve
  • Jedna trećina pacijenata barem jednom zatraži mišljenje drugog liječnika o svojoj dijagnozi i propisanoj terapiji
VišeManje

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu polise i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

KAKO KORISTITI OSIGURANJE?

Drugo liječničko mišljenjeDrugo liječničko mišljenjeDrugo liječničko mišljenjeDrugo liječničko mišljenjeDrugo liječničko mišljenjeDrugo liječničko mišljenje

USLUGE & PREDNOSTI
1
Kako iskoristiti pravo na drugo liječničko mišljenje?

Uslov za ostvarivanje prava na drugo liječničko mišljenje je da je osiguraniku njegov liječnik primarne zdravstvene zaštite/liječnik odgovarajuće specijalnosti, odnosno liječnik koji je fizički pregledao osiguranika i postavio dijagnozu, dijagnosticirao jednu ili više bolesti definisanih u popisu bolesti za koje se može tražiti drugo liječničko mišljenje. Popis sadrži više od 100 bolesti za koje se može tražiti drugo liječničko mišljenje. Osiguranik može ostvariti pravo na drugo liječničko mišljenje i za bolesti dijagnosticirane prije sklapanja ugovora o osiguranju, ako se bolest nalazi na popisu bolesti (potrebno hyperlinkovati spisak bolesti).

2
Šta je MediGuide?

MediGuide je vodeće svjetsko društvo iz područja osiguranja drugog liječničkog mišljenja koje svoje usluge nudi širom svijeta. MediGuide sarađuje s brojnim svjetski priznatim zdravstvenim ustanovama koje bi inače osiguranim osobama bile teško dostupne, te im omogućava neposredan pristup drugom liječničkom mišljenju.

3
Šta sve obuhvata drugo liječničko mišljenje?

Drugo liječničko mišljenje obuhvata komentar dijagnoze bolesti, postupak liječenja i moguće preporuke.

4
Na čemu se temelji dobivanje drugog liječničkog mišljenja?

Drugo liječničko mišljenje temelji se isključivo na postojećoj zdravstvenoj dokumentaciji. Zaprimljenu zdravstvenu dokumentaciju će Mediguide poslati svjetski priznatoj zdravstvenoj ustanovi, koju će na osnovu njihovog prijedloga izabrati osigurana osoba. U roku od petnaest radnih dana, kada svjetski priznata zdravstvena ustanova primi potpunu zdravstvenu dokumentaciju osigurane osobe, ista će primiti neovisno drugo liječničko mišljenje koje će obuhvatiti komentar dijagnoze bolesti, postupak liječenja i moguće preporuke.